Solved

It takes a long time to publish or update a post.


Userlevel 3
Badge +1

Hi everyone,

I noticed that at least from my country (Argentina) it takes a few long seconds to post or edit a post.

I'm from Buenos Aires, Argentina. And Elementor Forum is the only one that took that amount of time posting -anything- post with text or image.

Just letting you know.

 

Tracert result

C:\Users\Mauro>tracert forum.elementor.com

Traza a la dirección d1geshhi9m3z4q.cloudfront.net [13.227.XX.XX]
sobre un máximo de 30 saltos:

1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.0.1
2 * * * Timeout.
3 * * * Timeout
4 * * * Timeout
5 * * * Timeout
6 142 ms * * host254.181-96-113.telecom.net.ar [181.96.113.254]
7 10 ms 12 ms 18 ms 99.82.181.106
8 11 ms 15 ms 13 ms 150.222.1.42
9 16 ms 15 ms 21 ms 150.222.28.3
10 * * * Timeout
11 * * * Timeout
12 * * * Timeout
13 * * * Timeout
14 * * * Timeout
15 15 ms 9 ms 13 ms server-13-227-69-79.eze51.r.cloudfront.net [13.227.XX.XX]

Trace complete.

 

icon

Best answer by Natan Leibzon 9 May 2021, 16:10

View original

6 replies

Userlevel 4
Badge +2

Everything is fine at my end in India, maybe it was a temporary issue, is this still happening for you?

Userlevel 3
Badge +1

Still the same here. Don't know why. Log in into the site took at least 30 seconds. Weird.

Userlevel 4
Badge

Mine is randomly slow here in the USA

Userlevel 3
Badge

Hey @maurocarrera we will check it out

Thanks!

Userlevel 3
Badge +1

This a answer test for speed video.

Userlevel 6
Badge +3

No problem for me (when’s published) 
Other’s times there’s to wait only for moderation system that, for some reasons,  not work perfectly but i’m sure that will be better in next time.

Reply